8.5 C
New York
maandag 24 januari 2022

Aldi Nieuwerkerk opent op vrijdagochtend 10 december haar deuren

Op vrijdag 10 december opent de Aldi aan de Hoofdweg in Nieuwerkerk aan den IJssel voor het eerst haar deuren. De winkel is de eerste supermarkt die buiten een bestaand winkelgebied wordt geopend in Nieuwerkerk.

De komst van een discounter naar Nieuwerkerk speelt al geruime tijd. Waar het er eerst op leek dat een Lidl zich in Dorresteijn zou gaan vestigen is het nu toch de Aldi die haar deuren opent aan de Hoofdweg. De komst van de discounter was mogelijk door een omissie in het bestemmingsplan. In Augustus werd gestart met de bouw van de discounter.

De nieuwe supermarkt wordt op vrijdag 10 december om 08:00 uur geopend door filiaalleider Naser Etemovic. De nieuwe winkel aan de Hoofdweg Zuid 64 in Nieuwerkerk aan den IJssel beschikt over 118 eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Advertentie
Advertentie