8.5 C
New York
maandag 24 januari 2022

Zuidplas Groeit: wat betekent de groei voor bedrijven?

Wat betekent de groei van Zuidplas voor ondernemingen en de werkgelegenheid? Die vraag wordt in de laatste aflevering uit de serie “Zuidplas Groeit” vanuit verschillende kanten van een antwoord voorzien.

In deze zesde aflevering spreken verschillende ondernemers hun verwachtingen uit over de groei van Zuidplas en geven aan wat dit volgens hen betekend voor het ondernemersklimaat en de (lokale) economie. In het gebied waar het nieuwe dorp moet gaan komen zitten op dit moment al ondernemers. Wat betekent de groei van Zuidplas voor deze groep? Bekijk in ongeveer 7 minuten de zesde aflevering uit deze serie:

Gouwe IJssel Nieuws maakte in samenwerking met Hart van Holland een 6-delige serie over de groei van Zuidplas. Zes keer werd een onderwerp over de groei van Zuidplas gebracht via deze nieuwssite in de vorm van een video en verschenen er bij Hart van Holland artikelen over hetzelfde onderwerp. Klik hier om alle afleveringen nog eens te bekijken.

Deze productie is mede mogelijk dankzij een bijdrage van de provincie Zuid-Holland.
Samenwerkingspartners in deze serie zijn Hart van Holland en Gouwe IJssel Nieuws.

Advertentie
Advertentie