8.5 C
New York
woensdag 8 mei 2024

Vrijdag en zaterdag CuliNESSE 2022 uitverkocht

Culinair muziekfestival CuliNESSE is bijna helemaal uitverkocht, alleen voor de donderdag zijn nog enkele tickets beschikbaar. Van donderdag 25 t/m zaterdag 27 augustus is er in Rotterdam Nesselande wederom van alles te beleven. CuliNESSE viert dit jaar een jubileum; de tiende editie. Met nieuwe headliners Anouk, Chef’Special en Krezip en oude bekenden als The Kik, Nick & Simon en Davina Michelle wordt het een bijzondere editie.

De organisatie is trots dat twee van de drie dagen helemaal uitverkocht zijn. â€śHet is mooi om te zien dat mensen ons de afgelopen jaren zijn blijven steunen en ook dit jaar weer zin in hebben in CuliNESSE!” Voor de donderdag zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Bezoekers van het festival staat heel wat te wachten. Met de veelbelovende line-up zit het wel goed. Er staan een aantal flinke headlines op het programma. Zo zijn o.a. Anouk, Chef’Special, Krezip, Nielson, Davina Michelle, Nick & Simon en Alain Clark te zien. Met twee podia is er een groot muziekaanbod.

Ook op culinair gebied kunnen bezoekers hun hart ophalen. Met zestien restaurants is dit de grootste editie tot nu toe. Bezoekers kunnen komen genieten bij gerenommeerde restaurants zoals Hotel New York, Restaurant FRED**, Gastrobar STER, De Hemel op Aarde, Muller & Co, van ’S en het Schielandshuis.

In de G&G Silent Disco kunnen bezoekers met de voetjes van de vloer. Met twee DJ’s en een MC wordt het gegarandeerd feesten in de tent. Ook de Culikroeg is weer onderdeel van CuliNESSE. Hier genieten bezoekers van het echte kroeggevoel, compleet met feestzanger en tapijtjes op tafel. Verspreid over het terrein zijn nog veel meer verrassende activiteiten te vinden.

De kleine CuliNESSE bezoekertjes hoeven zich ook niet te vervelen. Onder professionele begeleiding van gro-up worden activiteiten in het Kidspaviljoen georganiseerd voor de kleintjes. Ouders die het festival bezoeken kunnen hun kinderen dus met een gerust hart in het Kidspaviljoen laten spelen.

In de Hang-out kunnen jongeren gezellig relaxen en meedoen aan allerlei programmaonderdelen. Doe mee aan de breakdance workshop of ga los bij de karaoke. De chillplek is te vinden naast het Kidspaviljoen.

Gouwe IJssel Nieuws zal van alle drie de dagen verslag doen.

Opbouw culinesse 2022
Advertentie