-->
8.5 C
New York
woensdag 5 oktober 2022

Zwemdisco, sport, workshops en meer in Zuidplas tijdens Nationale Sportweek

Sport en bewegen kan zowel als doel of als middel ingezet worden. En daarom heeft de Sportstichting Zuidplas besloten om bij te dragen aan deze facetten. Dit doen men door actief en achter de schermen mee te doen met de NOC*NSF Nationale Sportweek. De sportstichting zal dit jaar dan ook de verbinding leggen met andere sectoren, zoals de scholen, de gemeente Zuidplas, het jongerenwerk en de sportverenigingen.

Hierdoor Kan de sportstichting gezamenlijk de krachten bundelen en leuke activiteiten neerzetten voor de inwoners van Zuidplas. De NOC*NSF Nationale sportweek is van 16 september tot en met 25 september en bulkt van de activiteiten in Zuidplas. Zo is er een zwemdisco, zijn er diverse workshopts, kan er gesport worden zoals zaalvoetbal of met Rollerdisco en is er voor zwemmen met dementie .

Op https://www.actiefinzuidplas.nl/ staan alle activiteiten, ook buiten de sportweek, terug te vinden. Meer details kunt u vinden in de brochure.

Overzicht activiteiten

Advertentie