8.5 C
New York
donderdag 25 april 2024

DI-RECT, De Jeugd van Tegenwoordig en Guus Meeuwis naar CuliNESSE


De volledige line-up van CuliNESSE is vandaag bekendgemaakt. Het familiefestival aan de Zevenhuizerplas verwelkomt donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus zowel grote nationale als internationale namen. Met twee podia is er voor elk wat wils. De organisatoren verrassen het publiek wederom met een spetterende line-up.
Headliners DI-RECT, Guus Meeuwis en De Jeugd van Tegenwoordig staan deze zomer op het festival waar velen nu al naar uitkijken. Met namen zoals Suzan & Freek, Miss Montreal en Son Mieux kan het publiek genieten van nog meer grote acts. Dit jaar zijn er zelfs twee buitenlandse acts op CuliNESSE te bewonderen. Jonathan Jeremiah en Selah Sue zijn vrijdag te zien in Nesselande. De line-up van het hoofdpodium wordt compleet gemaakt met Rondé, The Dirty Daddies en Joël Borelli.

Op het DaDa podium wordt het programma aangevuld met frisse, energieke acts. Van Handsome Poets en het duo Remedy tot tributebands The Dutch Spiders from Mars en Golden Earring Under Cover.

Het driedaagse festival biedt naast de spetterende optredens een dagvullend programma aan. Bezoekers kunnen culinair genieten bij de lekkerste restaurants uit de regio die op CuliNESSE een pop-up restaurant openen. Op het terrein zijn verschillende verrassende culturele activiteiten te vinden voor alle leeftijden, ook is er een speciaal kids- en jeugdprogramma.

Geïnteresseerden kopen tickets via de website van CuliNESSE: www.CuliNESSE.nl/tickets. Tot en met zondag 5 maart loopt de extra voordelige early bird verkoop, vanaf 6 maart gaat deze fase over in de reguliere verkoop.

Advertentie