8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Bos Nieuwerkerk HeatMatrix wint ondernemersprijs Midden-Holland

Afgelopen maandag werden de ondernemersprijzen Midden Holland uitgereikt en het Nieuwerkerkse familiebedrijf Bos Nieuwerkerk Heat Matrix heeft gewonnnen in de categorie MKB. Eerder al kreeg het bedrijf de felicitaties van burgemeester Weber voor de nominatie en nu mocht de prijs in ontvangst worden genomen.

Martine Goedegebuure ontving de trofee uit handen van locoburgemeester Daan de Haas van Zuidplas. De jury zei over hen onder meer; “Bescheiden hoeft Bos Nieuwerkerk na 50 jaar niet meer te zijn. Het is een prachtige onderneming die met hun team de schoorstenen van de toekomst ontwikkelt en bouwt.”

De Ondernemersprijs Midden-Holland wordt jaarlijks voor en door het bedrijfsleven uit Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas i.s.m. de gemeenten georganiseerd.

Advertentie