8.5 C
New York
woensdag 8 juli 2020

Vrijwilligers Zuidplas door de gemeente verwend (video)

Zowel op donderdag 7 als op donderdag 14 december 2017 zijn 600 vrijwilligers door gemeente Zuidplas getrakteerd op een uitgebreid buffet bij het Van der Valk hotel Rotterdam-Nieuwerkerk. Op deze manier laat de gemeente haar waardering voor al het vrijwilligerswerk blijken.

Beide donderdagen zat het restaurant van Van der Valk helemaal vol met vrijwilligers uit Zuidplas. Wethouder Daan de Haas bedankte de ‘lieve’ vrijwilligers voor alle inspanningen. De afgelopen jaren zijn de vrijwilligers op uiteenlopende wijzen door de gemeente bedankt voor hun inzet. Enkele jaren zijn er vrijwilligersprijzen uitgereikt, werd de – vaak interactieve – avond gepresenteerd door cabaretiers, werden artiesten gecontracteerd (o.a. Joan Franka) en kwamen wisselende aantallen vrijwilligers naar de georganiseerde avonden.

Dit jaar heeft de organisatie voor het buffet gekozen, wat, gezien de enorme opkomst, een schot in de roos was. Veel vrijwilligers waren zeer goed te spreken over dit alternatief. De organisatoren, medewerkers van het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP), zullen navraag doen hoe de vrijwilligers de avonden hebben beleefd en of er eventueel voor een volgende editie aanpassingen wenselijk zijn. De organisatie is in ieder geval zeer tevreden met de grote opkomst.

Door Gouwe IJssel Nieuws is een video gemaakt met een indruk van een van de avonden:

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
498VolgersVolg