8.5 C
New York
woensdag 1 december 2021

Mogelijke staking Arriva donderdag a.s.

Arriva roept op haar website reizigers op om rekening te houden met een mogelijke staking van de buschauffeurs op donderdag 4 januari. De bonden roepen op tot een staking nadat zij uit de onderhandelingen gestapt zijn voor een nieuwe CAO. De vervoersmaatschappijen doen er alles aan om een staking te voorkomen maar sluit deze zeker niet uit. In Zuidplas en Waddinxveen gaat het om de buslijnen 175, 177, 186, 187, 190, 382 en 383.

Metrovervoer van de RET, de lightrail tussen Gouda en Alphen aan den Rijn en de NS treinen rijden wel omdat die onder andere CAO’s vallen.  Wie toch gebruik moet maken van Arriva kan het beste de avond voorafgaand aan de staking de site van Arriva te raadplegen. De vervoerder beloofd om via sociale media de reizigers op de hoogte te houden over de gang van zaken.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
709VolgersVolg