Theater, drama en muziek centraal bij genomineerden Cultuurprijs Zuidplas

Trudi Bos-Vink (muziek) uit Moordrecht; Esther Erdschieck-Blaaser (dramacoach) uit Nieuwerkerk aan den IJssel en Theater voor Iedereen (theater)uit Moordrecht zijn genomineerd voor de cultuurprijs van de gemeente Zuidplas in 2018

Dat blijkt van een bericht van de SNCZ organisatie op hun website.
Trudi Bos-Vink  speelt dwarsfluit, geeft muziekles en muziektherapie en komt uit Moordrecht. Esther Erdschieck-Blaaser (foto boven) geeft als dramacoach acteerles, heeft een boek “Jij kan het ook” geschreven als handleiding voor leerkrachten in het basisonderwijs en regiseur is bij de theatergroep Turf in Zevenhuizen.

Theater voor iedereen uit Moordrecht is net als turf een groep waar iedereen mee kan doen.  Theater voor iedereen staat in november met de voorstelling “Kunt u ons de weg naar Hamelen vertellen misschien?” in theater Swanla en hiervoor was men kortgeleden nog in de Duitse plaats Hameln. 

Op  woensdag 14 november wordt de cultuurprijs uitgereikt in theater Swanla in Zevenhuizen.   De winnaar krijgt een aandenken en mag 850 euro toekennen aan een cultureel doel naar keuze binnen de gemeente.