8.5 C
New York
zaterdag 25 mei 2024

Beth-San zoekt vrolijke figuranten voor film fietslabyrint op 17 mei

Beth-San krijgt een eigen route door Moerkapelle voor het fietslabyrint. Het
fietslabyrint is een groot beeldscherm waarmee men op de hometrainer of motomed fictieve fietsroutes door verschillende steden en landschappen kan rijden. Met deze innovatie heeft Beth-San de New York Times gehaald. Als dank voor het meewerken aan het artikel is nu een lokale opname aangeboden in Moerkapelle voor dit labyrint.

Dit is voor de bewoners van Beth-San natuurlijk ontzettend leuk en herkenbaar. Om de opnames nog leuker te maken voor de bewoners wil Beth-San graag tijdens de opnames van de fietstocht vrolijke mensen (inwoners, bekenden, (klein)kinderen, ondernemers) langs de route laten zwaaien.

Daarom roept Beth-San op om op vrijdag 17 mei tussen 10.00 en 10.30 uur te komen zwaaien langs de route. Beth-San gaat er ervan uit dat iedereen die komt zwaaien geen bezwaar tegen heeft, dat de film in het openbaar gebruikt wordt. De route is aangegeven op roze gearceerde gedeelte van de route hieronder. De start is om 10.00 uur vanaf Beth-San.

Klik hier voor vergroting in nieuw scherm

Advertentie