8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Tweede Kamerlid van Dam (CDA) bezoekt 7 juli Zuidplas, tips welkom

Volgens haar persbericht is het CDA Zuidplas is DE partij die pal voor uw veiligheid staat en daarom staat er een werkbezoek op de agenda op 7 juli in Zuidplas van Tweede Kamerlid Chris van Dam.

Van Dam is in de Tweede Kamer woordvoerder van Justitie en Veiligheid (OM, rechtspraak, grensbewaking, rampenbestrijding), Politie, Grote stedenbeleid, Kerkgenootschappen, MH17 en Koninkrijksrelaties. Hij zit vanaf 2017 in de Tweede Kamer en komt uit Wilp.

Benno de Ruiter noemt het ‘Den Haag naar Zuidplas halen’, het raadslid is afgelopen jaar actief geweest met veel veiligheidszaken ; “Al jaren trekken we aan de bel wanneer de ergens de veiligheid in het geding is. Of het nu gaat om een politiebureau, aanrijtijden, verkeersveiligheid, de veiligheidsbus, handhaving of vrijwilligers bij de brandweer, we zitten er bovenop“.

De Ruiter wil het Kamerlid alles in Zuidplas laten zien : “We halen Den Haag naar Zuidplas en zo zetten we Zuidplas op de Haagse kaart! Die dag organiseren we een veiligheidsdag. We leiden Tweede Kamerlid Chris van Dam rond in onze mooie dorpen. In ieder dorp gaat hij in gesprek met inwoners en organisaties die zich actief inzetten voor onze veiligheid. We stappen op de fiets en natuurlijk gebruiken we ook de veiligheidsbus als vervoersmiddel”.

Wie vragen heeft over de veiligheid in Nieuwerkerk, over Politie in Moordrecht,
buurtpreventie in Moerkapelle of openbare orde in Zevenhuizen? Wie vindt u dat er een locatie is die het Kamerlid echt niet over mag slaan? Het CDA Zuidplas wil het graag weten, vragen en locatie kunnen vooraf gemaild worden aan onze woordvoerder veiligheid Benno de Ruiter via b.deruiter@zuidplas.nl

Afgelopen week sprak Gouwe IJssel Nieuws met Benno de Ruiter over het raadsdebat over antwoorden over aanrijdtijden op vragen die hij gesteld had.

Advertentie