8.5 C
New York
vrijdag 5 maart 2021

Vergaderingen gemeenteraad Zuidplas uitgesteld door corona maatregelen

De gemeenteraadsvergaderingen van dinsdag 29 september en woensdag 30 september zijn tot nader order uitgesteld. Dat laat de gemeente Zuidplas via de sociale media weten.

Dat het niet goed gaat met de ontwikkelingen rondom het coronavirus in ons land zal u niet ontgaan zijn. N.a.v. zijn er nieuwe landelijke maatregelen afgekondigd. Dit heeft tot gevolg dat de raadsvergaderingen van 29 en 30 september geannuleerd worden” laat de gemeente weten.

Er stonden diverse onderwerpen op de agenda die vorige keer al doorgeschoven waren omdat de vergadering te lang duurde. Een van de onderwerpen die niet behandeld gaat worden is de beschermde bomenlijst en de intocht van sinterklaas. Verder stond onder andere de regionale energiestrategie, toegang voor het sociaal domein en het schone lucht akkoord op de agenda.

De vergadering voor dinsdag 6 oktober is volgens het raadsinformatiesysteem ook geannuleerd, mogelijk gaat de gemeenteraad terug naar digitale vergaderingen. Door de nieuwe maatregelen mogen er minder mensen tegelijkertijd in een gebouw zijn en heeft hierdoor men besloten de vergaderingen niet door te laten gaan. De raadsleden zaten al op anderhalve meter afstand onder streng toezicht van de burgemeester.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg