8.5 C
New York
woensdag 17 juli 2024

2020 in beeld: compilatie van onze video’s

2020 was een bijzonder jaar voor de redactie van Gouwe IJssel Nieuws, we brachten veel nieuws maar moesten ook veel laten. Interviews gaan bijna alleen nog maar via Teams en ook al heeft het nieuwswaarde, het blijft matige beeldkwaliteit.

Toch hebben we genoeg door corona als unieke beelden geschoten, de enorme file voor het afvalbrengstation, het applaus voor de zorg vanaf de Iep of het ingetogen Wilhelmus op 4 mei op straat. In dertien en een halve minuut hebben we het jaar in beeld gebracht, zonder de interviews.

Soms gaat het ook mis met opname: een microfoon die tijdens de herinnering van Arie Den Toom het opgeeft waardoor opname weg kan of per ongeluk een bestand wissen die nergens meer terug te vinden is. Wat wel goed ging is hieronder te zien als selectie van ruim honderd publicaties op ons Youtube kanaal. Abonneren kan uiteraard, dan blijft u altijd op de hoogte van de laatste publicaties.

Advertentie