8.5 C
New York
donderdag 30 juni 2022

Naam en website Platform Gehandicapten en Chronische Zieken aangepast

Het Platform Gehandicapten en Chronische Zieken heeft een nieuwe naam: Platform Gehandicapten & Chronisch Zieken (PGCZ).

De reden voor deze naamswijziging is dat het PGCZ met ingang van 1 januari 2021 ook de belangen van mensen met een handicap, chronische ziekte en hun mantelzorgers behartigt in de gemeente Waddinxveen. Bij deze uitbreiding hoort een aangepaste website www.pgcz.nl en een nieuw logo. De naam is aan de situatie aangepast naar zonder een gemeentenaam. Op sociale media heeft men een nieuwe Facebookpagina https://www.facebook.com/PGCZWZ

Het PGCZ heeft de afgelopen tijd zich ingezet op diverse onderwerpen zoals de toegankelijkheid van bushaltes, aanpassing van de OV dienstregeling, de inrichting van de openbare ruimten en de onaangekondigde versobering van de Huishoudelijke Hulp Toelage. Bij dat laatste onderwerp werd de wethouder door de gemeenteraad van Zuidplas teruggefloten.

Advertentie