8.5 C
New York
dinsdag 22 juni 2021

Zuidplas schorst derde medewerker in onderzoek naar seksfilmpje

De gemeente Zuidplas heeft een derde medewerker geschorst tijdens het onderzoek naar de zondag 16 augustus gemaakte seksfilmpjes. Dat heeft de gemeente op donderdag 20 augustus naar buiten gebracht. Eerder werden al twee medewerkers van Team Handhaving geschorst.

Een woordvoerder van de gemeente Zuidplas laat donderdagavond desgevraagd weten dat de derde geschorste medewerker geen onderdeel uitmaakt van het Team Handhaving. De woordvoerder kan zolang het onderzoek loopt niet bevestigen of de nu geschorste medewerker op zondagavond aan het werk was voor de gemeente.

De schorsing van de derde medewerker is een gevolg van de eerste bevindingen van het interne onderzoek dat de gemeente uitvoert naar aanleiding van de filmpjes. Ook de gemeenteraad is door loco-burgemeester Jan Verbeek geïnformeerd over de derde schorsing van een medewerker sinds zondag 16 augustus. Verbeek neemt tijdens de vakantie van burgemeester Weber een aantal van zijn taken waar.

 

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg